Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start cursus Fotografie voor beginners'
08mrt

Start cursus Fotografie voor beginners

Woensdag 8 maart 2017, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Bij voldoende deelname start de club vanaf woensdag 8 maart 2017 weer met een cursus fotograferen voor beginners (of het opfrissen van kennis over de fotografie). Deze cursus bestaat uit 4 theorieavonden, te houden om de veertien dagen, de definitieve data zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. De cursusavonden worden gehouden op woensdag en beginnen om 20.00 uur en eindigen om ca. 22.30 uur. Bij de cursus hoort ook een praktijkdag die zal worden gehouden op een zaterdag na de tweede cursusavond.

De hoofdonderwerpen van deze 4 avonden zijn o.a.:
1    Camera, objectief, sluiter, diafragma en scherptediepte
2    Onderwerp in beeld brengen, compositie, perspectief, belichting en contrast
3    Werken met hulpmiddelen (filters en flitsers) en specifieke onderwerpen (landschappen, spiegelingen)
4    Het afwerken van foto’s en de presentatie van foto’s

Het geheel wordt gecompleteerd met een praktijkdag op een zaterdag na de tweede theorieavond (definitief tijdens de cursus af te spreken) om het geleerde onder begeleiding praktisch uit te voeren. Aan het einde van de cursus wordt een naslagwerk met een samenvatting van de behandelde stof uitgereikt.

Interesse in deze fotocursus?
De kosten van deze cursus bedragen € 55,- zo spoedig mogelijk te voldoen door storting op RABObank rekening no. NL16RABO 01065 88 605 t.n.v. Penningmeester Fotoclub Alblasserdam te Alblasserdam, waarna een definitieve inschrijving - na bevestiging onzerzijds - van kracht is. Hier geldt: aanmelding op volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid, daar wij slechts met een beperkte groep van ca. 20 deelnemers werken.

Indien u interesse heeft, laat dit ons dan z.s.m. per e-mail weten, zodat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van de definitieve data, plaats en eventuele andere bijzonderheden van de cursus. Vermeld in uw e-mail ook uw type camera, analoog of digitaal.

Voor meer informatie en aanmelding:    
Hans Fischer tel.078-6912084, e-mail: h.fischer@planet.nl
Arie v.d.Wolde tel.06-13151040, of e-mail: info@fcalblasserdam.nl

Contactinformatie:
Locatie: hoort u t.z.t. na aanmelding
Organisator: Fotoclub Alblasserdam
Email:info@fcalblasserdam.nl
Website:www.fcalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!