Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Paardencoaching'
08mrt

Workshop Paardencoaching

Woensdag 8 maart 2017 vanaf 19:45 uur.

“Paarden confronteren, dagen uit en stimuleren. Dat is precies wat nodig is voor persoonlijke groei, beter samenwerken en effectiever leidinggeven.”

In veel opzichten zijn paarden net mensen. Een belangrijk verschil is dat paarden directer communiceren. Een paard verbindt zich met u. Of niet. Een paard accepteert uw leiding. Of niet. Paarden kunnen mensen dingen duidelijk maken. Over hun houding en gedrag, hoe ze communiceren, samenwerken of leidinggeven. Paarden spiegelen gedrag.

Coaching en training met effect
De ervaring van het “werken” met paarden is intens en beklijft daardoor beter dan veel andere vormen van coaching en training. Blokkades worden weggenomen waardoor persoonlijke ontwikkeling sneller kan verlopen. Steeds meer mensen ontdekken dat het paard zeer effectief is om leerprocessen te initiëren en te ondersteunen. Met indrukwekkende resultaten!

Ervaar het zelf!
Ervaar het effect van Paardencoaching zelf op de bijeenkomst van Businessclub De Twijn bij Coachend Paard.

Over de gastspreker
De workshop van deze avond wordt verzorgd door Francisca Staleman, gecertificeerd Senior Trainer en Coach met ruim 20 jaar managementervaring in het bedrijfsleven. En eigenaar van Coachend Paard, een Bureau voor Persoonlijke-, Team- en Organisatieontwikkeling.

Inloop: vanaf 19:45 uur  | Start: 20:00 uur
Aanmelden: contact@bcdetwijn.nl

Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn (voorheen Kindcentrum De Loopplank en Kindcentrum De Boeg), kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.

Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draagt u duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent.

Kom twee keer sfeerproeven en kies dan voor een van de businesspakketten.
Kijk voor alle informatie op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Coachend Paard Peperstraat 38, Oud-Alblas
Organisator: stichting Vrienden van De Twijn
Email:contact@bcdetwijn.nl
Website:www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!