Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'HVC Regiotour - Van Hart tot Hart'
23mrt

HVC Regiotour - Van Hart tot Hart

Donderdag 23 maart 2017 vanaf 19:30 uur.

Verdrukt, maar niet gebroken
Pak een stoel, neem plaats! Te gast is dominee Daniel* uit Pakistan. Een authentieke man, met een ongekend verlangen om moslims in aanraking te brengen met het Evangelie. Een ervaren evangelist, getekend door de tegenstand in zijn leven. Dominee Daniel werd achtervolgd, gemarteld door radicale moslims en opgesloten. Zijn levensverhaal getuigt echter ook van wonderlijke uitreddingen en hoop! Vanuit zijn hart brengt hij deze avond het leven als christen in Pakistan dichtbij.

*Omwille van de privacy vermelden wij geen volledige naam en is de afbeelding hiernaast onherkenbaar gemaakt.

Van hart tot hart
Na de koffiepauze beleven we de verhalen van christenen uit Zuid-Soedan en India. Het is alsof we hun stemmen horen in de zaal. HVC-directeur Jan Dirk van Nifterik ontmoette verdrukte christenen en voerde persoonlijke gesprekken met hen. Hij beschrijft wat hem raakte en deelt de beelden die hem troffen. In de presentatie klinken intonaties van verslagenheid en verdriet, maar ook tonen van vertrouwen en uitzicht op een betere toekomst. Van Nifterik schetst opvallende parallellen met de Bijbelse geschiedenissen. Wat God sprak, blijkt onverminderd actueel!


U bent van harte uitgenodigd om vandaag de regio-avond bij u in de buurt mee te maken. Stel onze buitenlandse gasten niet teleur en leef mee met de vervolgden!  Hartelijk welkom!

•    Gratis toegang, collecte voor vervolgde kerk
•    Gratis koffie en wat lekkers
•    Samenzang en persoonlijke ontmoeting
•    In de presentaties wordt rekening gehouden met kinderen
•    Foto's maken tijdens de bijeenkomsten is niet toegestaan

Contactinformatie:
Locatie: Eben-Haëzerkerk, Plantageweg 172
Organisator: HVC
Website:www.stichtinghvc.nl


Deel dit bericht met je vrienden!