Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lenteconcert Soli Deo Gloria'
01apr

Lenteconcert Soli Deo Gloria

Zaterdag 1 april 2017, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam organiseert vandaag het jaarlijkse “lenteconcert” in cultureel centrum Landvast. Het concert vangt aan om 20.00uur en de entree bedraagt 5,00 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen beneden 12 jaar. Tijdens dit concert zullen het fanfare orkest o.l.v. dirigent Jurgen Nab en de Melody Percussion Band (MPB) o.l.v. Theo Vet optreden. Kaarten worden verkocht aan de zaal, het concert wordt gehouden in zaal “Royaal”.

programma
De fanfare brengt een afwisselend programma waarin naast klassiek repertoire zoals de “first suite” van Gustav Holst ook een hoofdrol is weggelegd voor solo trombonist Yavin Groenewegen. Van Feeling Good tot Tico Tico nemen Yavin en het orkest het publiek mee in de verschillende muziekstijlen.

Yavin Groenewegen
Yavin studeerde aan het Codarts conservatorium in Rotterdam waar hij in 2014 afstudeerde als jazzmuzikant. Tijdens zijn (voor)opleiding volgt hij verschillende masterclasses, waaronder in Liechtenstein en Riga. Ook masterclasses van Andy Martin, Steve Turré, Ilja Reijngoud e.a. Op dit moment is Yavin druk bezig met eigen werk, met als doel uiteindelijk een eigen cd uit te brengen. Hij hoopt hiermee zijn publiek te verrassen met een ander geluid. Naast dit intensieve werk maakt hij tijd om zijn eigen programma regelmatig ten gehore te brengen tijdens diverse concerten.

Melody Percussion Band
Een geheel andere sound kan het publiek horen van de Melody Percussion Band. Dit onderdeel van de vereniging bestaat uit bespelers van een groot scala aan melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten. Na de pauze bespelen zij hun indrukwekkend instrumentarium onder leiding van dirigent Theo Vet.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Soli Deo Gloria
Website:www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!