Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Back to Vinyl' Vlnr: Ben Bochanen, Ariejan Boon, Harry Kemp en Lykele Bokhorst
01apr

Back to Vinyl

Zaterdag 1 april 2017 vanaf 21:00 uur.

Vandaag barst de dertigste editie van Back to Vinyl los in cultureel centrum Landvast. Ariejan Boon, die samen met Ben Bochanen, Lykele Bokhorst en Harry Kemp de draaitafels van Back to Vinyl bemant maken er een feest van.

30ste keer
Back to Vinyl begon ooit als een geintje in de bar van de toenmalige Wipmolen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een feest waarvoor de vaste gasten alles opzij zetten om erbij te kunnen zijn. “Gezelligheid, reüniesfeer, muziek die klopt, onbekommerd uitgaan. Kortom, een feest waar zowel jong als oud zich prima thuis voelt. En dat al dertig keer”, geeft Boon toch wel een beetje trots aan. De muziek die gedraaid wordt, komt uitsluitend vanaf vinyl. “Inderdaad is vinyl weer helemaal terug”, lacht Ariejan Boon, “maar de muziek die we draaien komt toch uit de jaren 60/70/80. En dat is wat de mensen verwachten.” Op 1 april worden in de nok van Landvast volgens beproefd recept twee zalen ingericht: eentje met (classic) rock en eentje met soul/disco.

Voorverkoop
Kaartjes zijn vanaf 18 februari 10:00 uur voor Euro 10,- te koop bij Landvast en kapsalon ’t Hoekje, Scheldeplein 1b. Op 1 april gaan de deuren open om 21:00 uur; het feest in de bovenverdieping van Landvast begint om 21:30 uur. Gereserveerde kaartjes moeten een week na reservering opgehaald zijn!

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Cultureel Centrum Landvast
Telefoonnummer: 078-6912923
Website:www.landvast.nl


Deel dit bericht met je vrienden!