Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Beleggen is voor iedereen'
05apr

Beleggen is voor iedereen

Woensdag 5 april 2017 vanaf 19:45 uur.

Beleggen is een interessante optie om geld te investeren en daar meer rendement uit te halen. Over een langere periode is de opbrengst vaak hoger dan dat u spaart. En of u nu veel of weinig ruimte hebt, beleggen kan en is voor iedereen weggelegd. Hoe?

Op woensdagavond 5 april neemt beleggingsexpert Jan Muizelaar van Binck u in vogelvlucht mee in de wereld van het beleggen. Jan Muizelaar werkt bijna 7 jaar bij Binck en heeft jarenlange ervaring met zelf beleggen, het geven van beleggingsadvies en het adviseren op Alex Vermogensbeheer.

De bijeenkomst is er vooral op gericht om interactief over dit onderwerp aan de slag te gaan.
• Waarom zou u met beleggen starten?
• Waarom zou u uw beleggingen uitbreiden of anders inrichten?
• Welke beleggingsinstrumenten zijn er?
• Hoe stelt u verstandige doelen en wat zijn de risico’s?

Deze avond zijn we te gast in het ParticiPand aan de Lelsstraat 2 in Alblasserdam. Deze voormalige basisschool is omgetoverd tot een waardevolle plek voor welzijnsorganisaties, kleine ondernemingen, dansschool, kunstatelier en kinderdagopvang. Samen werken in één pand.

De avond starten we met een rondleiding door dit gebouw en een introductie over het ParticiPand.
De aanvang is dan ook iets vroeger dan gebruikelijk. Vanaf 19:30 uur bent u welkom en om 19:45 uur openen we de bijeenkomst.


Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn (voorheen Kindcentrum De Loopplank en Kindcentrum De Boeg), kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.

Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draagt u duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Kom twee keer sfeerproeven en kies dan voor een van de businesspakketten.
Kijk voor alle informatie op de website.
Aanmelden: contact@bcdetwijn.nl

Contactinformatie:
Locatie: ParticiPand, Lelsstraat 2
Organisator: stichting Vrienden van De Twijn
Email:contact@bcdetwijn.nl
Website:www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!