Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond: Gezond leven kun je leren' Foto: Rosaline Ratering, oprichter van Gezond & Weldoen
12apr

Informatieavond: Gezond leven kun je leren

Woensdag 12 april 2017, van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Vanavond vindt bij MedicaPlus een informatieavond met tips voor een gezond en fit leven: “Gezond leven kun je leren” plaats.
De presentatie wordt gegeven door Rosaline Ratering, oprichter van de landelijke leefstijlorganisatie Gezond & Weldoen. (www.gezondenweldoen.nl) Rosaline is auteur van diverse boeken over sport en gezonde leefstijl en leidt leefstijlcoaches op. De missie van Gezond & Weldoen is een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving met preventie als insteek.

“Om te voorkomen dat je  ziek wordt of ter ondersteuning van het herstel tijdens ziekte is een gezonde leefstijl enorm belangrijk. Onderzoek toont aan dat een derde tot de helft van alle ziekten en kwalen direct of indirect voortkomt uit een ongezonde leefstijl en milieuvervuiling. Uiteraard is een deel erfelijk bepaald, maar je kunt zelf echt veel doen om ziekten en kwalen buiten de deur te houden.”

Op de informatieavond deelt Rosaline tips waarmee je thuis direct aan de slag kunt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Bezoekers krijgen  haar e-book ‘Jonger, fitter, slanker, de 12 succesfactoren voor een gezond leven’ gratis t.w.v. 12.50 euro.

Aanmelden voor deze gratis informatieavond kan bij MedicaPlus 078-6932424 / info@drkorbee.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Plantage 45
Organisator: MedicaPlus
Telefoonnummer: 078-6932424
Email:info@drkorbee.nl
Website:www.drkorbee.nl


Deel dit bericht met je vrienden!