Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Netwerkbijeenkomst werkzoekende 50-plussers'
13apr

Netwerkbijeenkomst werkzoekende 50-plussers

Donderdag 13 april 2017, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Ontmoetingsbijeenkomst voor 50-plussers die op zoek zijn naar een baan. Elkaar informeren, ondersteunen, tips uitwisselen en samen plannen maken onder het motto "Samen sterk voor werk".

De Stichting 50+ Drechtsteden Werkt is een zelforganisatie met als doel de kansen van werkzoekende 50+ers op een succesvol herintreden in het arbeidsproces te verhogen. Ze ondersteunt 50+ers bij het versterken van de eigen regie op de loopbaan en biedt maatwerkondersteuning bij het ontwikkelen van de benodigde  vaardigheden. Op deze manier vergroten werktalenten hun kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Het gaat dus om het aanboren van de eigen kracht van mensen en om het versterken van hun vermogen tot zelfsturing.

Kenmerk van de zelforganisatie is, dat actieve 50+ werkzoekenden elkaar ontmoeten, onderling ervaringen uitwisselen, deskundigheid delen en op andere creatieve wijze mogelijkheden zoeken en benutten om de kans op betaald werk te vergroten. Kortom: de actieve werkzoekende 50+er neemt de regie over de eigen loopbaanontwikkeling zelf ter hand.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis, Cortgene 2
Organisator: Stichting 50Plus Drechtsteden Werkt
Telefoonnummer: 06-29289180
Email:info@50plusdrechtsteden.nl
Website:www.50plusdrechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!