Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Autismeweek - AutismeBelevingsCircuit '
29apr

Autismeweek - AutismeBelevingsCircuit

Zaterdag 29 april 2017, van 15:00 uur tot 17:00 uur.

De Nederlandse Vereniging voor Autisme en het autismefonds organiseren ieder jaar rondom de international dag voor autisme (2 april) de autismeweek. Dit jaar is het thema “Jong en aut”. Ook in Alblasserdam zullen er in deze week allerlei activiteiten zijn. Omdat niet alle onderwerpen en activiteiten in één week passen, heeft kinderpraktijk Aan de hand de maand april uitgeroepen tot autismemaand en zal er een maand lang van alles te doen zijn rondom dit thema.

Vanmiddag wordt bij kinderpraktijk Aan de hand het AutismeBelevingsCircuit aangeboden. Een middagvoor volwassenen over autisme. Na een korte inleiding stapt u zelf in de wereld van autisme. Na afloop begrijpt u beter wat autisme inhoudt.

Door de opdrachten in dit circuit uit te voeren, kun je voelen en beleven wat het moet zijn om autisme te hebben. Iedere opdracht wordt begeleid en uitgelegd en gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid. Een aanrader voor ouders, opa’s, oma’s, leerkrachten… en eigenlijk iedereen! Want deze ervaring leidt tot begrip en begrip leidt weer tot respect!

Kosten:  € 25,- p.p. aanmelden bij Aan de hand: esther@aandehand.com

Contactinformatie:
Locatie: Veerdam 15, Kinderdijk
Organisator: Aan de hand
Email:esther@aandehand.com
Website:www.aandehand.com


Deel dit bericht met je vrienden!