Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Positief denken voor mantelzorgers'
11mei

Workshop Positief denken voor mantelzorgers

Donderdag 11 mei 2017, van 09:45 uur tot 12:00 uur.

Vandaag zal weer een mantelzorgbijeenkomst worden gehouden in De Alblashof. Tijdens deze ochtend zal een workshop ‘Positief denken voor mantelzorgers’ worden aangeboden.

Zorgen en nadenken doet iedereen weleens. Ook mantelzorgers hebben ongetwijfeld de nodige zaken om over na te denken en zich zorgen over te maken. Maar eindeloos nadenken zonder tot een oplossing te komen, is niet effectief. Zeker niet als dit nadenken leidt tot slapeloze nachten, spanning, moeheid en onzekerheid. Daarom organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam in samenwerking met MEE Drechtsteden, Indigo preventie en de Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ deze speciale workshop.

De workshop zal een handreiking zijn om positief met moeilijke situaties en stress om te gaan. De deelnemers krijgen eenvoudige praktische oefeningen die zij thuis kunnen gebruiken om de veerkracht te vergroten. Ook krijgen zij tips om beter met stress om te gaan. Zo kan ruimte gecreëerd worden voor positieve gedachten.

Mantelzorgers in Alblasserdam zijn van harte welkom op deze maandelijkse bijeenkomst die plaats zal vinden in Zorgcentrum De Alblashof, ingang Rivas, Alblashof 1A. Bij binnenkomst zal duidelijk aangegeven worden in welke zaal de workshop wordt gegeven. De inloop is vanaf 9.45 uur en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 12:00 uur. Deelname is gratis, aanmelden voor de workshop is wel noodzakelijk. Dat kan via h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220. Aanmeldingen dienen uiterlijk 28 april 2017 binnen te zijn.

Contactinformatie:
Locatie: Alblashof 1
Organisator: Stichting Welzijn Alblasserdam.nl
Telefoonnummer: 078-2021220
Email:h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!