Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Spelen met muziek voor peuters (2 tot 4 jaar)'
22jun

Spelen met muziek voor peuters (2 tot 4 jaar)

Donderdag 22 juni 2017, van 10:00 uur tot 10:30 uur.

Muziek heeft een aantal gunstige effecten op de ontwikkeling van jonge kinderen. Baby's horen bijvoorbeeld vanaf een jonge leeftijd al het verschil tussen spraak en muziek.Kinderliedjes leren de baby al lang voordat hij of zij kan praten veel over onze taal. De baby leert de woorden kennen en krijgt een gevoel voor het ritme van onze taal.

Christelijk integraal kindcentrum de Twijn, Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria en cultuurcentrum ToBe bundelen daarom de krachten voor een unieke samenwerking waarbij de mogelijkheid geboden wordt om muzieklessen en workshops te volgen, speciaal voor het jonge kind.

Met het programma “spelen met muziek” voorziet onze muziekjuf Desirée Twigt in een behoefte die veel ouders en grootouders hebben om samen met de (klein)kinderen op een verantwoorde wijze met muziek bezig te laten zijn.

Is dit iets voor u en uw (klein)kind dan kunt u zich aanmelden via connielindhoud@kpnmail.nl van muziekvereniging Soli Deo Gloria. De lessen worden gegeven op de locatie van Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn.

De eerstvolgende geplande les:
Peuters (2 tot 4 jaar) en hun (groot)ouder
22 juni: 10.00 tot 10.30 uur

Contactinformatie:
Locatie: Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn, Pieter de Hoochplaats 1
Organisator: de Twijn, Soli Deo Gloria en ToBe
Email:connielindhoud@kpnmail.nl
Website:www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!