Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe CD' Foto: Wim Magré en Wilbert Magré
26aug

Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe CD

Zaterdag 26 augustus 2017 vanaf 20:00 uur.

Vanavond is er een instrumentaal zomerconcert in de Havenkerk. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD ‘Amicaal’ te presenteren die in Bolsward is opgenomen. Het belooft een prachtige avond uit te worden voor het hele gezin! De aanvang is: 20.00 uur.

De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere vrolijke polka’s en dansen maar ook ontbreken gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano wat altijd erg wordt gewaardeerd door het publiek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen t/m 15 jaar € 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 - 685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 5,-.

Contactinformatie:
Locatie: Havenkerk aan de Ieplaan 9
Website:www.wimmagre.nl


Deel dit bericht met je vrienden!