Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem '20 nieuwe woningen in Hof en Singel' Artist impression van de nieuwe rijwoningen
03mrt 2016

20 nieuwe woningen in Hof en Singel

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 4 maart geeft wethouder Peter Verheij met projectontwikkelaar Herkon het officiële startsein voor de realisatie van de derde fase van het project Hof en Singel in Alblasserdam. Deze fase bestaat uit de nieuwbouw van 20 woningen: 14 rijwoningen in twee typen, twee twee-onder-één kapwoningen en vier levensloopbestendige woningen. Om de start te vieren zal wethouder Peter Verheij in aanwezigheid van de kopers en andere betrokkenen een feestelijke handeling verrichten.

Deze derde fase is de jongste uitbreiding op de eerdere fasen van 35 woningen. De woningen met een aantrekkelijke architectuur liggen midden in Alblasserdam. De opzet van de wijk is parkachtig, met water, bruggetjes en grote bomen. Wethouder Verheij: "Hof en Singel is daarmee met recht een mooie nieuwe woonlocatie in Alblasserdam. Dankzij de succesvolle samenwerking tussen gemeente en Herkon kunnen er binnenkort weer 20 huizen worden opgeleverd!"

Projectmanager Richard Revier van Herkon: “Doordat we in de aanloop naar het project de potentiële bewoners al hebben mee laten denken over de invulling en het type woningen, wisten we wat de wensen waren. Daardoor konden we een woonproduct aanbieden dat helemaal aansloot bij de wensen van de woonconsument. We zijn dan ook ontzettend trots en blij dat de verkoop zo voorspoedig verlopen is. De woningen worden naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar aan de toekomstige bewoners opgeleverd. Eind 2016 verwachten we de laatste fase van 30 appartementen in verkoop te brengen. Dit appartementencomplex geldt als sluitstuk van het project Hof en Singel”.

Architectenbureau Van der Padt & Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen, de bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam.Deel dit bericht met je vrienden!