Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tuin De Alblashof weer zomerklaar dankzij NL Doet'
13mrt

Tuin De Alblashof weer zomerklaar dankzij NL Doet

ALBLASSERDAM - De tuin van De Alblashof is weer helemaal zomerklaar. Bijna tien vrijwilligers staken zaterdag 11 maart tijdens NL Doet de handen uit de mouwen, zodat de bewoners deze zomer weer kunnen genieten van de tuin. Wethouder Zandvliet kwam deze dag ook langs en hielp mee bij het schoonmaken van de tuinstoelen en ondersteunde de bewoners tijdens de bingo.

Ieder jaar wordt in maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden met NL Doet. Vrijwilligers kunnen zich vooraf aanmelden voor een klus. In De Alblashof werden deze dag nog meer activiteiten gehouden, zoals een bingo voor bewoners en hun familie. En voor alle vrijwilligers werd een lekkere lunch geserveerd.

Bingo
‘Het was heel fijn om hulp te krijgen’, zegt Janet Voorberg, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. ‘De vrijwilligers hebben planten gepoot, onkruid gewied en het tuinmeubilair schoongemaakt’, vult haar collega Henny Tukker aan. Een aantal bewoners kwam kijken hoe hun tuin zomerklaar werd gemaakt. ‘In de binnentuin van De Alblashof hielden we deze dag nog een bingo voor alle bewoners.’

Meer informatie
Voor meer informatie over verpleeghuis De Alblashof en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.Deel dit bericht met je vrienden!