Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting Kijkesaan moet per 30 juni haar deuren sluiten'
13jun

Stichting Kijkesaan moet per 30 juni haar deuren sluiten

ALBLASSERDAM - Stichting 'Kijkesaan' aan de Plantageweg 35b, moet helaas al heel snel haar deuren gaan sluiten. De galerij, waar onder andere het project van Denise van de Ketterij: Markante Koppen van Alblasserdam tentoongesteld werden, moet eerder sluiten dan gedacht, en zoekt met spoed een nieuwe ruimte.

De stichting meldt hier zelf het volgende over:

"Lieve Kijkers en kunstenaars, groot en klein. Vandaag hebben wij te horen gekregen dat KijKESAAN per 30 juni uit het pand moet zijn. Niks mag achter blijven. Al wisten wij dat voor dit pand het einde inzicht was. Waren we wel geschokt over het termijn.

Dus is per direct het pand aan de Plantageweg gesloten. Nu met echte spoed opzoek naar een andere ruimte. Maar ook zijn we op zoek naar tips en ideeën. We zijn opzoek naar de GOUDE TIP !! We willen dat KijKESAAN blijft.

We moeten nu heel hard werken aan het leegruimen van het pand en al onze spullen te zien onderbrengen tot we iets anders hebben gevonden. Kunstenaars, als je nog iets bij KijKESAAN hebt staan komt het dan nog dit weekend halen.

We kunnen ook wel wat handen gebruiken deze woensdagavond 18/21 en zaterdag 11/17 Voor de zaterdag kunnen we ook wel wat vervoer gebruiken om het afval weg te brengen. Dus lieve mensen. We maken er maar een feestje van!! Feesten jullie met ons mee?"

Tot zover het bericht van de Stichting Kijkesaan.

Bron foto: Kijkesaan.Deel dit bericht met je vrienden!