Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem ''Praise Him' bestaat in 2018 vijfentwintig jaar'
31jul

'Praise Him' bestaat in 2018 vijfentwintig jaar

DORDRECHT - Voor zangliefhebbers en zanglustigen hebben we een blij bericht: In 2018 gaat het koor 'Praise Him' een aantal jubileumconcerten geven. Waar en wanneer is nog in de overlegfase, maar in Dordrecht is de eerste uitvoering, en mogelijk komt er ook een concert in Alblasserdam.

Want:

'Praise Him' bestaat in 2018 25 jaar. Dat gaat 'Praise Him' feestelijk herdenken. Daarom  geeft zij door het jaar 2018 heen een serie Jubileum Concerten.

Het eerste jubileumconcert zal starten als “Een Nieuw Begin” op zaterdag 23 december aanstaande met “Kerstfeest in de Grote Kerk” te Dordrecht, waarin het oratorium “Een Nieuw Begin” van Johan Bredewout verweven zal worden met een programma van eeuwenoude bekende Kerstmuziek.

Projectleden Welkom.
'Praise Him' nodigt graag projectleden uit om dit oratorium in de komende maanden mee in te studeren en uit te voeren op 23 december. Projectkoorleden zijn welkom vanaf donderdag 24 augustus. Totale kosten eenmalig  € 37,50.

'Praise Him' repeteert iedere donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Andreaskerk, J. van  Heemskerckstraat 19 te Dordrecht. Informatie via: info@praisehim.nl, www.praisehim.nl, of tel. 06 20 44 40 31.Deel dit bericht met je vrienden!