Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Epine Open 2017 bij de Ablasserdamse Tennis Vereniging' Archieffoto
08jun

Epine Open 2017 bij de Ablasserdamse Tennis Vereniging

ALBLASSERDAM - De ATV Epine Open, wordt dit jaar voor het negende opeenvolgende jaar gehouden. In navolging van de afgelopen editie van de ATV Epine Open is er het ATV Epine Open Tenniskids Event op 16 juni voor de leeftijdscategorieën Rood (5 t/m 9 jaar) en Oranje (8 t/m 11 jaar). De uiterste inschrijfatum is 10 juni. Daarnaast wordt het, door de KNLTB goedgekeurde, hoofdtoernooi voor de oudere jeugd van 19 juni tot en met 25 juni gehouden.

Iedere jonge tennisser of tennisster uit Alblasserdam en omstreken kan zich inschrijven voor de volgende onderdelen (max. twee per deelnemer): JE, JD, ME, MD en de mix in de leeftijdscategorieën: Groen1/2 (10 t/m 12), t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar. Net als in de voorgaande jaren worden er weer mooie prijzen verdeeld. De uiterste inschrijfdatum is 11 juni 2017.

Drechtsteden circuit
Dit jaar is het voor de tweede keer dat de Epine Open aangesloten is bij het zogeheten "Drechtsteden circuit". De deelnemers van dit circuit kunnen op verschillende open toernooien in de regio punten verdienen door hun prestaties op de baan. Als de kinderen aan minimaal 3 toernooien hebben meegedaan, komen ze in aanmerking voor de finaledag aan het eind van het circuit. Op deze dag spelen de deelnemers, met de meeste punten, een laatste maal om uit te maken wie zich winnaar van het circuit in zijn of haar leeftijdscategorie mag noemen!

Inschrijven voor zowel het Open toernooi als het Rood/Oranje event kan via het internet (www.toernooiklapper.nl; zoek op Epine Open voor het hoofdtoernooi. Het rood/oranje event vind je op: www.tenniskids.toernooi.nl; zoek op Alblasserdam). Daarnaast is er op de ATV-site (www.tennisvereniging-atv.nl) en op de Facebook-pagina van de Epine Open een direct link aangemaakt voor de inschrijving.

Net zoals de afgelopen jaren is ICT dienstverlener EPINE uit Papendrecht de trotse hoofdsponsor van het toernooi.

De wedstrijdleiding is dit jaar in handen van: Agda van Huët, Robert van der Waal, Priscilla van Vliet, Siebe Versendaal en Bart de Zeeuw. Voor meer informatie kunt u terecht op de ATV-site en onze Facebook-pagina. Eventuele vragen kunnen gesteld worden via het volgende e-mailadres: jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl.Deel dit bericht met je vrienden!