donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Wie kent deze Alblasserdammers?

02 mei 2009
Van zaterdag 02 mei 2009 tot en met zaterdag 16 mei 2009
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

De tentoonstellingscommissie van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard (HVWA) is momenteel bezig met de inrichting van de tentoonstelling ‘Wie kent deze Alblasserdammers?’. Plaats van handeling is de Oudheidkamer in het historische pand aan Cortgene 3 dat onderdak biedt aan de vereniging.

De expositie bestaat uit foto’s uit de glasnegatievencollectie van fotograaf Rouw die onlangs in het bezit is gekomen van de HVWA. Er is gekozen voor foto’s van mensen in de categorieën Bruiloften en Partijen, Families, Portretten, Tweetallen, Echtparen, Gebeurtenissen, Verenigingen en Diverse groepen. “Het is de bedoeling dat de bezoekers ons helpen met het vinden van de namen.

De bij ons bekende gegevens worden niet vermeld, zodat zij helemaal blanco naar de foto’s kunnen kijken en ons hopelijk veel (extra) informatie kunnen verschaffen”, aldus Leen Punt van de tentoonstellingscommissie. “Op de tafel leggen we per bord een mapje neer met de daarop de foto op half formaat, zodat er voldoende ruimte overblijft om te schrijven.” De tentoonstelling wordt op 2 mei om 10.00 uur geopend en is die dag tot 12.00 uur te bezichtigen. De andere openingsdagen zijn: vrijdag 8 mei van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 9 en 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Historische Vereniging West-Alblasserwaard

Cortgene 3

www.hv-wa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!