donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Streeknatuurcentrum extra open

21 mei 2009
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA)  is dit jaar extra open op Hemelvaartsdag 21 mei en op Tweede Pinksterdag 1 juni aanstaande.
Net als andere jaren opende de NVWA haar deuren voor de wandelende en fietsende bezoeker. Zij kunnen kennis maken met tal van nieuwe activiteiten zoals de voorbeeldmuur met nestkasten en de nieuwe tentoonstelling over de paddenpoel. Verder is een bezoek aan de heemtuin de moeite waard die volop in bloei staat
Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard is deze zomer geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het SNCA bevindt zich aan de Matenaweg 1 te Papendrecht aan de rand van het Alblasserbos nabij Wijngaarden op de grens met Papendrecht. Zie voor de exacte locatie ook www.nvwa.nl

Deel dit bericht met je vrienden!