donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Vlecht je eigen reiger of vlinder van wilgentenen

23 mei 2009
Van 13:00 uur tot en met 00:00 uur

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de cursus wilgentenen vlechten bij de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) op zaterdag 23 mei aanstaande. De workshop wordt gehouden in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de NVWA in Papendrecht.
Thema is een reiger of een vlinder te vlechten. De deelnemers aan de 'groene middag' gaan bij slecht weer binnen en bij mooi weer buiten hun vlinder of reiger maken. Voor materiaal wordt gezorgd, al worden de deelnemers gevraagd zelf een goede snoeischaar mee te nemen. 
De middag begint om 13.00 uur in het Streeknatuurcetnrum Alblasserwaard (SNCA) aan de Matenaweg 1 te Papendrecht. De kosten bedragen € 17,50 per persoon, inclusief materiaal en een consumptie. Opgeven kan bij de beheerder van het SNCA Evert de Groot via e.groot630@chello.nl of via het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard 0184-412618

Deel dit bericht met je vrienden!