vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Gastendienst

06 maart 2011
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

Tijdens deze dienst wordt uitleg gegeven over wat er in de kerk gedaan wordt en waarom, speciaal voor mensen die zelden of nooit een kerkdienst bezoeken. Louis Holleman zal spreken over “Een sleutel voor een eeuwig huis”.

Iedereen is van harte welkom in het gebouw van Jozua. De zaal gaat open om 09.30 uur. De dienst is rond 11:30 uur afgelopen. Daarna is er gelegenheid tot koffiedrinken. Voor de jongste kinderen is er crèche, voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er zondagsschool.

Informatieavond
In aansluiting op deze gastendienst wordt er een napraat/informatieavond gehouden, waarin de basisprincipes van het Christelijk geloof uitgelegd worden. Er is ook ruimte voor vragen van de deelnemers. Deze avond is op maandag 7 maart, aanvang 20:00 uur, in het gebouw van Jozua.

Voor meer informatie zie de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard

Ampèrestraat 4

691 68 32

info@jozua-ega.nl www.jozua-ega.nl
Deel dit bericht met je vrienden!