vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Bewonersmaaltijden over speelfilm

19 maart 2011


De provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland, Kunstgebouw, gaat een film maken over de identiteit van Kinderdijk en Alblasserdam. De film wordt gebaseerd op gesprekken met bewoners. Vanaf het najaar wordt de film op zoveel mogelijk plekken in de regio vertoond aan zoveel mogelijk bewoners.

Welk scenario herkent u?
Op 19 maart kunnen bewoners tijdens een brunch, high tea meepraten over het scenario. Wat betekent uw woonomgeving voor u? Heeft elke regio een eigen identiteit? Kun je die identiteit omschrijven of zichtbaar maken? Verbindende thema’s in het nog te maken filmscript zijn de vele vrijwilligers, de IHC en voetbalclub De Zwerver.

Bewoners gezocht!
Het woord is vandaag aan de bewoners! Scenarioschrijver Rick Steggerda en regisseur Bart van Rosmalen zullen tijdens maaltijdgesprekken een aantal scenario’s en vragen aan u voorleggen. We zijn nadrukkelijk op zoek naar bewoners van Kinderdijk en Alblasserdam van 12-25 jaar, 40-50 jaar en van 55+.

Meer informatie op de website.

Deel dit bericht met je vrienden!