vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Open Dag van de Zorg

19 maart 2011
Van 11:00 uur tot en met 14:00 uur

Tijdens de Open Dag van de Zorg kan iedereen die interesse heeft in werken in de zorg bij Rivas Zorggroep een 'kijkje in het hart van de zorg' nemen. Ook mensen die meer informatie willen over de zorg van Rivas zijn deze dag van harte welkom.

Werkgever
Tijdens deze landelijke Open Dag van de Zorg presenteert Rivas zich als werkgever. 'Werken in de zorg is zeer divers', zegt Bert van Oord, teamleider bij Rivas Zorggroep. 'Veel mensen weten vaak niet dat er zoveel mogelijkheden zijn. We willen bezoekers daar daarom graag meer over vertellen en laten zien.' Verder is hier informatie over Kraamzorg te vinden en werken als vrijwilliger in De Alblashof en de Zorg thuis in Alblasserdam. Voor iedere bezoeker staat een kop koffie of thee met iets lekkers klaar.

Aanbod
In De Alblashof is onder andere ook informatie te vinden over Zorg thuis van Rivas, net zoals huishoudelijke hulp, zorghulpmiddelen en andere diensten van Rivas. 'Inwoners van Alblasserdam kunnen hier allemaal gebruik van maken en wij informeren hen hier graag over', zegt Van Oord. 'Natuurlijk is er ook aandacht voor wonen en leven in verpleeghuis De Alblashof, de dagbehandeling en dagopvang.'

Voor meer informatie over de diensten van Rivas kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Verpleeghuis De Alblashof

Alblashof 1

692 15 00

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!