vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Vrijwilligersmarkt (NL Doet)

19 maart 2011
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Alblasserdam doet ook dit jaar weer mee aan Nederland Doet.

Vrijwilligersmarkt 
Een van de activiteiten wordt de Vrijwilligersmarkt van vandaag. De plannen voor deze markt komen van Gonnie Verboom, zelf een enthousiaste vrijwilligster. Doel: voor mensen in een uitkeringssituatie kan vrijwilligerswerk een zinvolle tijdsbesteding zijn, die hen mentaal in beweging zet en ook een plek op de arbeidsmarkt makkelijker bereikbaar kan maken. Argumenten als vrijwilligerswerk is ook werkervaring, het ontwikkelen van een nieuw sociaal netwerk, opdoen van kennis en vaardigheden, een positief zelfbeeld en zinvol, maatschappelijk bezig zijn, zijn steekhoudend.

Deze dag zullen diverse instanties en verenigingen zich presenteren waaronder kinderboerderij De Plantage - het Jongerenopbouwwerk- Stichting Waardenburgh- en vele anderen.Zij zullen informatie verstrekken en uw vragen over vrijwilligerswerk beantwoorden.Ook zijn er kramen van uitkeringsinstantie uwv en de S.D.D (Sociale Dienst Drechtsteden) aanwezig voor vragen over vrijwilligerswerk doen met een uitkering.

Wilt U vrijwilligerswerk gaan doen en U weet nog niet wat, dan is deze markt wellicht iets voor u. Ook voor de kinderen zijn er activiteiten waaronder knutselkramen van Jeugdland en een schminktafel. Om 11.00 uur en om 14.00 uur wordt er een demonstratie Pop 'n Lock gegeven.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

ROWA

in het Makado winkelcentrum

692 16 08

www.rowa-alblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!