vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Kikkerfeest!

30 maart 2011
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Kikker van auteur Max Velthuijs, wie kent hem niet? Die gevoelige, vrolijke, soms verdrietige, dappere Kikker...een fantastische vriend om te hebben en te houden! Op 30 maart vieren we in alle bibliotheekvestigingen het Kikkerfeest.

Kinderactiviteiten
Tijdens het Kikkerfeest kunnen kinderen in genieten van vele bijzondere verhalen over Kikker en zijn vriendjes. Zo kunnen de jonge bezoekers bijvoorbeeld naar een Kikkerfilm kijken en wordt er voorgelezen uit de mooiste Kikkerboeken. Daarnaast mogen ze zelf aan de slag met stiften en krijt om hun eigen Kikkervlaggetjes te knutselen.

Iedereen is welkom, ook kinderen die nog geen lid zijn van de bibliotheek.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

de Bibliotheek A tot Z

in de bibliotheek

078 620 55 00

service@debibliotheekatotz.nl www.debibliotheekatotz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!