donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Banenmarkt

31 maart 2011
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Dé plek waar werkgevers, werknemers en werkzoekenden elkaar kunnen vinden en ontmoeten. De Banenmarkt Alblasserdam is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt dit jaar georganiseerd door de gemeente Alblasserdam. Wethouder Ad Cardon trapt om 10.00 uur af met een openingswoord.

In de hele regio zijn scholieren opgeroepen om zich te komen oriënteren bij hun toekomstige werkgevers. Ook alle ingeschreven werkzoekenden bij de Sociale Dienst Drechtsteden zijn benaderd voor de banenmarkt. Bijzondere aandacht dit jaar gaat uit naar de ouderen die graag aan het werk willen. Door de toenemende vergrijzing hebben veel werkgevers een groot tekort aan goed opgeleid personeel. Iedereen die kan werken, is hard nodig de komende jaren. De senioren die met hun kennis en kunde graag aan de slag willen, zijn daarom van harte uitgenodigd om naar de banenmarkt te komen.

Voor het evenement hebben zich ook al vele werkgevers aangemeld. Op de banenmarkt zijn onder andere de volgende standhouders te verwachten: Coachend Paard, CdeNo Uitzendservice, Datacom Drechtsteden, Drechtwerk, Flexforce Personeelsdiensten, Kringloop Alblasserdam, Leer-Werk Academie, Raaak Uitzendbureau, Randstad Uitzendbureau, Sociale Dienst Drechtsteden, Senior Actief, UWV, Valk Welding, Visser & Smit Hanab, zorginstelling Rivas en zorginstelling Waardenburgh.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

mevrouw E. Kras-Smit (bedrijvencontactfunctionaris)

plaats in de Royal Zaal van Landvast aan de Haven 4

06- 45 32 56 38

e.kras-smit@alblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!