donderdag 22 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Wijkschouw in Souburgh

07 september 2011
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag vindt een schouw in de wijk Souburgh plaats. Wethouder Ad Cardon van de gemeente Alblasserdam en opbouwwerker Ger Reemers van de stichting Welzijn Alblasserdam (voorheen ROWA) gaan samen met de bewoners en partners (o.a. politie, woningbouwcorporatie en andere maatschappelijke organisaties) op pad om de knelpunten in de wijk te bezichtigen. De schouw start om 19.00 uur bij de Alblashof. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te lopen.

Het programma
18.45 uur Ontvangst deelnemers in seniorenrestaurant Alblashof met een kop koffie
18.50 uur Welkom en uitleg door wethouder Ad Cardon en opbouwwerker Ger Reemers
19.00 uur Start wijkschouw
21.15 uur Einde wijkschouw, napraten in gebouw de Postduif aan de Randweg.

Route en schouwpunten
De route is gepland aan de hand van een aantal punten die een voorbereidingsgroep van actieve bewoners uit de wijk heeft aangedragen. Deze schouwpunten zijn opgenomen in de bijgevoegde routekaart.

Bewoners uit de wijk die nog een punt willen toevoegen aan de lijst of een oplossing willen aandragen kunnen dit tot uiterlijk 5 september 2011 doen via e-mail of schriftelijk via Stichting Welzijn Alblasserdam, de Alblashof 1, 2951 XR Alblasserdam.

Het vervolg
Aansluitend aan de schouw zal een wijkplatform Souburgh worden samengesteld. De bedoeling is dat dit platform de knelpunten en reacties uit wijkschouw in kaart brengt. Het platform wordt hierbij ondersteund door opbouwwerk. Samen met de gemeente wordt een planning opgesteld op voor de wijk. Bewoners in Souburgh worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en resultaten.

Deel dit bericht met je vrienden!