zondag 25 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Spreekuren Het internet op

21 september 2011
Van woensdag 21 september 2011 tot en met woensdag 28 december 2011
Van 17:00 uur tot en met 19:00 uur

Heeft u nog geen ervaring met het internet en bent u niet handig met computers? De Bibliotheek A tot Z en het UWV-werkplein laten u graag kennismaken met basisvaardigheden als zoeken op internet en e-mailen.

Tijdens deze spreekuren zijn getrainde maatschappelijke stagiaires uit het voortgezet onderwijs aanwezig voor persoonlijke begeleiding. De bibliotheek stelt dan ruimte, computers en begeleiding beschikbaar gesteld voor maximaal 6 personen.

Deelname spreekuren
Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer instanties vragen u om zelfstandig zaken online te regelen en ook vacatures worden vaak alleen digitaal gepresenteerd. Als u niet handig bent met de computer en geen ervaring met internet heeft, kunt u veel kansen mislopen. Daarom zijn de Bibliotheek A tot Z en het UWV-werkplein een samenwerkingsverband begonnen om mensen te ondersteunen bij hun kennismaking met het internet. Ook als u geen contact met het UWV heeft, kunt u zich opgeven. De kosten voor deelname zijn afhankelijk voor het aantal lessen en variëren van € 4,- tot € 6,-. Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht bij Thea de Jong.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Thea de Jong

Bibliotheek Alblasserdam, Ieplaan 2

691 22 51

www.debibliotheekatotz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!