zondag 25 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Bemoedigingssamenkomst

11 december 2011
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

De regionaal, maar ook landelijke bekende Zang- en muziekgroep ‘Gideon’, die a.s. zaterdag haar 30-jarig bestaan viert, komt vandaag naar Alblasserdam. Tijdens de vierde bemoedigingsdienst dit jaar met als thema ‘Gods geschenk’ komen zij voor en met de mensen geestelijke liederen zingen.

Het interkerkelijke Gideon met nu 91 leden uit vier provincies en 40 burgerlijke gemeenten staat al vanaf het begin onder leiding van Cor Barten en bereikt dit jaar bijna 1300 optredens. Barten zal tijdens de dienst de verbindende teksten tussen de liederen verzorgen. Gideon zal deze middag ook liederen ten gehore brengen van de ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum verschenen nieuwe CD. De opbrengst van deze CD gaat naar een goed doel.

De kerk gaat open om 15.00 uur en de toegang is vrij. Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden. Iedereen is hartelijk welkom. Een ruime voorraad CD’s van Gideon, inclusief de nieuwste CD, is aanwezig.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Baptisten Gemeente ‘De Hoeksteen’

Plantageweg 142

www.zanggroepgideon.nl
Deel dit bericht met je vrienden!