zondag 25 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

De jaarlijkse Banenmarkt

15 maart 2012
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Op zoek naar een nieuwe baan, een stageplek of naar nieuwe medewerkers? Vandaag organiseert de Gemeente Alblasserdam de jaarlijkse Banenmarkt, een ideale ontmoetingsplek voor werkzoekenden, werkgevers en studenten die zich willen oriënteren op werk.

De Banenmarkt werd in vorige jaren druk bezocht door zowel werkgevers als studenten, door zowel starters als mensen met ervaring. Ook dit jaar biedt de Banenmarkt Alblasserdam 2012 aan werkzoekenden kansen op droombanen en aan werkgevers volop gelegenheid nieuwe medewerker(s) te ontmoeten. Er zijn meerdere intermediairs aanwezig, waar bezoekers zich kunnen inschrijven of waar zij relevante informatie kunnen verzamelen.

Stands
 
Ook wanneer werkgevers op dit moment niet direct personeel zoeken, maar wel hun bedrijf willen presenteren, dan is daar alle gelegenheid voor. Tot de standhouders behoren onder meer Hornbach, de Snelle Vliet, Ford Automobielbedrijf Wensveen, Baanbrekend Drechtsteden, Valk Welding en Drechtwerk.

Bezoekers
De organisatie hoopt op veel bezoekers en mooie matches, meteen of op termijn. Er zijn uitnodigingen verzonden aan alle scholen voor voortgezet en hoger onderwijs in de regio. Ook alle mensen die ingeschreven staan bij de Sociale Dienst Drechtsteden en bij de UWV zijn aangeschreven. En natuurlijk is iedereen met belangstelling voor de Banenmarkt 2012 van harte welkom.

Start
Wethouder economie, A Cardon, opent om 10.00 uur de Banenmarkt met een korte toespraak.
Neem voor vragen of aanmeldingen voor stands contact op met de gemeentelijke bedrijven contactfunctionaris, mevrouw E. Kras-Smit.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

mevrouw E. Kras-Smit

in de Royal Zaal van Cultureel centrum Landvast, Haven 4

06 - 45 92 56 38

e.kras-smit@alblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!