zondag 25 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Benefietconcert t.b.v. AHA

24 maart 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De muziekgroep Sola-Fide uit Nieuw-lekkerland geeft dit benefietconcert “Beloofd is Beloofd”.

“Beloofd is Beloofd” is een reis door de Bijbel van Genesis tot Openbaring, met stukjes musical, met liederen, film en een geweldige lichtshow. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis en de opbrengst van de collecte is voor de stichting AHA!

De stichting AHA! (Alblasserdam Helpt Albanië) bestaat dit jaar alweer 20 jaar. In die 20 jaar heeft de hulpverlening aan Albanië al heel wat opgeleverd. Op dit moment zijn we bezig om een onderdak te financieren voor bejaarden in Albanië. Dit doen we door te participeren in de bouw van een bejaardentehuis in de stad Korce. Bejaarden vallen in Albanië vaak buiten de samenleving. Het bejaardentehuis is bijna klaar en er wonen al enkele mensen. In dit tehuis kunnen we beter de zorg en de veiligheid voor de ouderen garanderen en daarom spaart AHA! Mee.

Het bijzondere aan dit project is dat het in de stad Korce is, waar onze hulpverlening 20 jaar geleden is gestart. Bijzonder dat je door middel van een reis weer terugkomt waar het allemaal begonnen is.

Deel dit bericht met je vrienden!