Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ouderbijeenkomst En opeens zijn het pubers'
03okt 2012

Ouderbijeenkomst En opeens zijn het pubers

Woensdag 3 oktober 2012, van 19:45 uur tot 21:45 uur.

Voor ouders met opgroeiende pubers houdt Rivas Zorggroep de ouderbijeenkomst En opeens zijn het pubers!. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers handvatten om met het gedrag van pubers om te gaan.

Vanaf de tiende levensjaar maakt een kind heel wat veranderingen door. Dan begint het kind met het opbouwen van een eigen en unieke persoonlijkheid. ‘Dit gaat vaak gepaard met strubbelingen die bij pubers lijken te horen’, zegt Nelleke de Vries, pedagogisch adviseur bij Rivas.

Begeleiding
Ouders weten zich soms geen raad en vragen zich af op welke manier zij het beste met dit nieuwe gedrag moeten omgaan. Rivas houdt daarom de ouderbijeenkomst En opeens zijn het pubers!. Ouders krijgen tijdens deze bijeenkomst meer inzicht in de denk- en leefwereld van een puber. Daarnaast krijgen zij handvatten om met het gedrag van pubers om te gaan.

Informatie
Voor opgeven en meer informatie over deze bijeenkomst en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn (lokaal tarief) of bij het Centrum voor Jeugd en gezin in de gemeente.

Contactinformatie:
Locatie: in De Alblashof aan De Alblashof 1
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!