Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Peuter in Zicht'
04okt 2012

Cursus Peuter in Zicht

Van donderdag 4 oktober 2012 tot en met donderdag 1 november 2012, van 19:45 tot 21:45 uur.

Rivas Zorggroep begint in oktober in Alblasserdam met de cursus Peuter in zicht. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot en met 3 jaar.

Ouders krijgen tijdens deze cursus praktische tips over het belonen en grenzen stellen. Daarnaast is er aandacht voor het opvoeden in de breedste zin van het woord. 'We merken dat het voor ouders ook fijn is om ervaringen met elkaar te delen', zegt Nelleke de Vries, pedagogisch adviseur bij Rivas. 'Hierdoor merken ouders dat ze niet de enige zijn.'

Peuters kunnen last hebben van driftbuien, niet willen eten of niet luisteren. 'Veel ouders krijgen hier tijdens de opvoeding mee te maken', weet Nelleke. 'Met deze oudercursus bespreken we hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. Ouders hoeven dus geen grote problemen met de opvoeding te hebben om deel te kunnen nemen aan de cursus.’

Informatie
De cursus Peuter in Zicht bestaat uit vier bijeenkomsten. De eerste cursusavond is donderdag 4 oktober van 19.45 tot 21.45 uur. De andere bijeenkomst vinden 11 en 25 oktober en 1 november plaats. Vanaf 19.30 uur staat koffie of thee voor u klaar.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het consultatiebureau in Alblasserdam via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of mail.

Contactinformatie:
Locatie: in De Alblashof aan de Alblashof 1
Organisator: Rivas Zorggroep
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:jgz.spreekuur@rivas.nl
Website:www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!