Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Back to Vinyl'
27okt 2012

Back to Vinyl

Zaterdag 27 oktober 2012 vanaf 21:30 uur.

Een tikje, een kraakje, een kleine overslag…. Het hoort er allemaal bij tijdens Back to Vinyl. Oude discotijden herleven weer als de vinyltjes opgepoetst en wel opnieuw weerklinken.

Back to Vinyl is als feest al enige jaren niet meer weg te denken van de uitgaanskalender. Bij veel Alblasserdammers en streekgenoten staat de avond met rood genoteerd in de agenda. Back to Vinyl staat immers garant voor lekkere muziek uit de jaren 60, 70 en 80, een zeer plezierige sfeer en voor iedere muzikale voorkeur is er wel een smaakje bij. Ariejan Boon is, samen met Lykele Bokhorst, Ben Bochanen en Harry Kemp, één van de dj’s op het feest: “Ook dit jaar worden weer twee zalen naast elkaar ingericht op de bovenverdieping van Landvast. In de bar wordt voornamelijk (classic) rock en luistermuziek gedraaid; in de zaal ernaast viert soul en disco de boventoon. Niemand hoeft dus ver te lopen om sfeer te proeven van de beide ruimtes. Vaak zien we dat van stelletjes de vrouw liever gaat swingen en de man graag genoegen neemt met een biertje en gave muziek aan de bar. Ze hoeven niet ver te lopen om elkaar weer te zien.”

Verzoekjes
Alle muziek op die avond komt traditioneel vanaf vinyl. “En we laten de keus aan de bezoekers,” meldt Lykele Bokhorst. “We roepen ze graag op om verzoekjes in te dienen. Als we ze bij ons hebben draaien we ze. Zo weten we ook wat onze gasten graag willen horen!” “Inderdaad, gasten ja, “ zegt Harry Kemp. “We noemen het ons feestje waarbij we iedereen graag uitnodigen. We verdienen er niets aan; alles wat overblijft gebruiken we voor een volgend feest.” “Vandaar dus dat de sfeer bij ons altijd losjes en vooral gezellig is,” vult Ben Bochanen aan.

De zaal is open om 21:00 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te koop bij Landvast tel. 691 29 23 en kapsalon ’t Hoekje, Scheldeplein 1b, tel. 691 22 70.

Contactinformatie:
Locatie: in cultureel centrum Landvast, Haven 4
Website:http://www.backtovinyl.nl


Deel dit bericht met je vrienden!