vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Feestelijke opening nieuw voetbalveld Sportpark Souburgh

13 april 2013
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

 

Zaterdag 13 april feestelijke opening nieuw voetbalveld Sportpark Souburgh
 
Op zaterdag 13 april om 11.30 uur opent de heer Erik Jonker, voormalig-wethouder van de gemeente Graafstroom, een nieuw veld voor voetbalvereniging De Alblas op sportpark Souburgh. Hij verricht de aftrap voor een wedstrijd tussen de damesvoetbalteams De Alblas 1 en Stedeco 3. Het is het derde veld voor VV De Alblas. Door de groei van het aantal leden van de vereniging is een derde veld noodzakelijk geworden.
 
Na de aftrap van de wedstrijd is er in de kantine een informeel samenzijn voor genodigden. De heer S.J. Veerman, voorzitter van de Gemeenschappelijke regeling, zal enkele woorden spreken en stilstaan bij het afscheid van de heer H.J. Bikker als bestuurslid van Sportpark Souburgh. Bikker was tot en met 31 december 2012 bestuurslid namens de gemeente Graafstroom. Op diezelfde datum nam de heer Jonker afscheid als vice-voorzitter van Souburgh. Hij keert nu terug als lid namens de gemeente Molenwaard.
 
Sportpark Souburgh is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Molenwaard en Alblasserdam. Op het park zijn atletiek-, hockey-, tennis- en voetbalverenigingen gevestigd.

Info

Organisator:

Adres:

Sportpark Souburgh

Sportpark Souburgh

Deel dit bericht met je vrienden!