vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

De versierde fietsenoptocht dit jaar op 26 april!

26 april 2013
Van 18:00 uur tot en met 19:30 uur

Ook dit jaar wordt er in Alblasserdam de traditionele versierde fietsenoptocht georganiseerd. Op vrijdag 26 april kunnen alle kinderen met hun ouders zich melden vanaf 18:00 uur op het Raadhuisplein. Er kunnen fietsen, stepjes en versierde buggy’s meedoen. Het vertrek staat gepland om 18:30 uur. De te fietsen route voert door het centrum van het dorp en zal ongeveer 45 minuten duren.

Er zijn weer twee categorieën waarover de prijzen zullen worden verdeeld. De eerste is van 0 tot 5 jaar en de tweede van 6 tot 12 jaar. De organisatie is in handen van het Oranjecomité Alblasserdam. Linda Huijgen vertelt: “ Ook dit jaar hebben we een vakkundige jury die gaat beoordelen wie de mooiste versierde fiets heeft. Het belooft een hele mooie tocht te worden en ik kijk al uit naar alle creativiteit van de kinderen. Nu nog hopen op mooi weer. Zoals het er nu uitziet gaat dat helemaal goed komen!”
 
De versierde fietsenoptocht is de aftrap voor alle activiteiten in het hele dorp op Koninginnedag. Dit jaar vinden er extra veel activiteiten plaats in het hele dorp in verband met de kroning van Koning Willem Alexander. Op 27 april.staat de Kronings Jazzz… gepland in Het Wapen van Alblasserdam. Een gezellige avond met de Skihut on Tour kan op 28 april in Landvast worden beleeft en maandag 29 april is Bliecks Point geopend.
 
Het avondprogramma van deze bijzondere en voorlopig laatste Koninginnedag wordt op het Raadhuisplein gevuld met optredens van bekende namen zoals de Donuts, the Bleaks en hoofdact ‘De Heeren van Aemstel Live Band’. Floortje Smit, finaliste van The Voice of Holland, zal als speciale gast een optreden verzorgen met deze populaire band. Na de spetterende optredens volgt een prachtig vuurwerk op het Zuiderstek. Ook dit jaar kan vervolgens verder worden gefeest op de afterparty in Landvast.
 
Ook dit jaar wordt er in Alblasserdam de traditionele versierde fietsenoptocht georganiseerd. Op vrijdag 26 april kunnen alle kinderen met hun ouders zich melden vanaf 18:00 uur op het Raadhuisplein. Er kunnen fietsen, stepjes en versierde buggy’s meedoen. Het vertrek staat gepland om 18:30 uur. De te fietsen route voert door het centrum van het dorp en zal ongeveer 45 minuten duren.
 
Er zijn weer twee categorieën waarover de prijzen zullen worden verdeeld. De eerste is van 0 tot 5 jaar en de tweede van 6 tot 12 jaar. De organisatie is in handen van het Oranjecomité Alblasserdam. Linda Huijgen vertelt: “ Ook dit jaar hebben we een vakkundige jury die gaat beoordelen wie de mooiste versierde fiets heeft. Het belooft een hele mooie tocht te worden en ik kijk al uit naar alle creativiteit van de kinderen. Nu nog hopen op mooi weer. Zoals het er nu uitziet gaat dat helemaal goed komen!”
 
De versierde fietsenoptocht is de aftrap voor alle activiteiten in het hele dorp op Koninginnedag. Dit jaar vinden er extra veel activiteiten plaats in het hele dorp in verband met de kroning van Koning Willem Alexander. Op 27 april.staat de Kronings Jazzz… gepland in Het Wapen van Alblasserdam. Een gezellige avond met de Skihut on Tour kan op 28 april in Landvast worden beleeft en maandag 29 april is Bliecks Point geopend.
 
Het avondprogramma van deze bijzondere en voorlopig laatste Koninginnedag wordt op het Raadhuisplein gevuld met optredens van bekende namen zoals de Donuts, the Bleaks en hoofdact ‘De Heeren van Aemstel Live Band’. Floortje Smit, finaliste van The Voice of Holland, zal als speciale gast een optreden verzorgen met deze populaire band. Na de spetterende optredens volgt een prachtig vuurwerk op het Zuiderstek. Ook dit jaar kan vervolgens verder worden gefeest op de afterparty in Landvast.

Info

Organisator:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!