vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Reni en Elisa Krijgsman bij Jozua

28 april 2013
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 28 april a.s. zal het bekende gospelduo Reni en Elisa de samenzangdienst verzorgen in de Evangelische Gemeente Jozua Alblasserwaard aan de Ampérestraat 4 te Alblasserdam. De dienst begint om 10.00 uur. De prediking zal die ochtend worden verzorgd door de voorganger van de gemeente Gerrit Mes.

Reni en Elisa worden daarbij begeleid door één van de praisebands van de Jozua gemeente. Zij treden op met grotendeels eigen geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende easy pop muziek.
 
In de Nederlandse gospelwereld hebben ze ruimschoots hun sporen verdiend. Sinds 1999 treden ze veelvuldig samen op. Avondvullende concerten of gewoon een optreden in een eredienst, met hun fantastische band of als duo; ze worden als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend ervaren.
 
Hun passie is: Mensen bemoedigen door (h)erkenning  te geven aan allerlei facetten in hun relatie met God waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt.
 
Daarnaast zijn Reni en Elisa al jaren betrokken als componisten en tekstschrijvers van Opwekkingsliederen die de Stichting Opwekking ieder jaar uitbrengt. Ook maken zij regelmatig deel uit van de Opwekkingsband op de jaarlijkse pinkerconferentie.
 
Reni & Elisa hebben 5 cd’s gemaakt, waarvan het lied ‘Hou vol’ van de CD ‘de vijfde symfonie’ de Zilveren Duif Award 2012 voor beste lied heeft gewonnen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard

Ampèrestraat 4

691 68 32

info@jozua-ega.nl www.jozua-ega.nl
Deel dit bericht met je vrienden!