Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Businessclub De Loopplank organiseert Bedrijfsbezoek'
11jun 2014

Businessclub De Loopplank organiseert Bedrijfsbezoek

Woensdag 11 juni 2014, van 14:45 uur tot 15:15 uur.

Op woensdagmiddag 11 juni, de laatste bijeenkomst van dit seizoen, organiseert Businessclub De Loopplank een bedrijfsbezoek bij Bayards Aluminium Constructions te Nieuw-Lekkerland. Een prachtig bedrijf dat in de achterliggende jaren spectaculair is gegroeid en bovendien een van 's werelds leidende bedrijven is op het gebied van aluminium constructies.

In 1963 begon, de toen 57-jarige, Jacobus Johannes Bayard een werkplaats voor de constructie van aluminium en roestvrij staal. In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf gestaag door het ontwerpen en bouwen van een uitgebreid aantal, voornamelijk aluminium, producten en bouwde een stabiele reputatie op in de scheepsbouw, defensie industrie, in de civiele bouwsector en in de offshore-industrie. Aluminium was daarbij altijd de rode draad.

Vandaag de dag bouwt Bayards wereldwijd aluminium helikopterplatforms, voorziet het bedrijf 's werelds marktleidende superjachtbouwers doorlopend van aluminium rompen en opbouwen, levert het op diverse momenten Fennek verkenningsvoertuigen aan defensie en bedient Bayards vele andere markten.

Je ziet: dit door Businessclub De Loopplank georganiseerde bedrijfsbezoek biedt jou de unieke kans om een kijkje te nemen op de werkvloer van dit prachtige bedrijf.

Inloop tussen 14.45 en 15.15 uur.

Schrijf je in door te antwoorden op deze mail (businessclub@vriendenvandeloopplank.nl) of bel Anita Toes van Businessclub De Loopplank, bereikbaar op 06 4642 7729. Door je aan te melden, weten wij wie we mogen verwelkomen. Heb je je al ingeschreven voor deze bijeenkomst, dan is opnieuw aanmelden vanzelfsprekend niet nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Pieter de Hoochplaats 1
Organisator: Businessclub De Loopplank
Email:businessclub@vriendenvandeloopplank.nl
Website:http://www.vriendenvandeloopplank.nl/businessclub/bijeenkomsten.php


Deel dit bericht met je vrienden!