Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Aan Tafel voor senioren bij MFC Maasplein'
04jan 2017

Aan Tafel voor senioren bij MFC Maasplein

Iedere woensdag, van woensdag 4 januari 2017 tot en met woensdag 27 december 2017, van 12:00 tot 13:30 uur.

Iedere woensdag organiseren Waardeburgh en Smile in het MFC Maasplein een ‘Aan Tafel’. Een gezamenlijke maaltijd voor senioren, maar ook voor familie en mantelzorgers. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven! Bij ‘Aan Tafel’ serveren de koks van Waardeburgh een complete middagmaaltijd. Er is keuze uit twee menu’s. Een menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De maaltijd kost slechts € 6,50 (exclusief consumpties) en wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het MFC Maasplein, Maasstraat 30.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tijdens kantooruren en tot uiterlijk 14.00 uur op de vrijdag van te voren via de receptie van zorgcentrum De Waard via telefoonnummer (078) 692 15 15. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Zij biedt mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan hun bewoners. Daarnaast heeft zij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen terecht op de dagbehandeling (de sociëteiten).

Contactinformatie:
Locatie: Multifunctioneel Centrum Maasplein
Organisator: Waardeburgh en Smile
Telefoonnummer: 078 - 692 15 15
Website:www.mfcmaasplein.nl


Deel dit bericht met je vrienden!