donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Spelen met muziek voor baby's (6 tot 12 maanden)

14 juni 2017
Van 08:45 uur tot en met 09:15 uur

Muziek heeft een aantal gunstige effecten op de ontwikkeling van jonge kinderen. Baby's horen bijvoorbeeld vanaf een jonge leeftijd al het verschil tussen spraak en muziek.Kinderliedjes leren de baby al lang voordat hij of zij kan praten veel over onze taal. De baby leert de woorden kennen en krijgt een gevoel voor het ritme van onze taal.

Christelijk integraal kindcentrum de Twijn, Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria en cultuurcentrum ToBe bundelen daarom de krachten voor een unieke samenwerking waarbij de mogelijkheid geboden wordt om muzieklessen en workshops te volgen, speciaal voor het jonge kind.

Met het programma “spelen met muziek” voorziet onze muziekjuf Desirée Twigt in een behoefte die veel ouders en grootouders hebben om samen met de (klein)kinderen op een verantwoorde wijze met muziek bezig te laten zijn.

Is dit iets voor u en uw (klein)kind dan kunt u zich aanmelden via connielindhoud@kpnmail.nl van muziekvereniging Soli Deo Gloria. De lessen worden gegeven op de locatie van Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn.

De eerstvolgende geplande les:
Baby’s (6 tot 12 maanden) en hun (groot)ouder
14 juni: 8.45 tot 9.15 uur

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

de Twijn, Soli Deo Gloria en ToBe

Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn, Pieter de Hoochplaats 1

connielindhoud@kpnmail.nl www.sdgalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!