donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Alzheimer Trefpunt - Gewoontetrouw

20 juni 2017
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Vandaag wordt weer een Alzheimer Trefpunt gehouden met als onderwerp: “Gewoontetrouw” met als gasten Yvonne v d Berg en Ria van Heemskerk. 

Op de avond worden gewoontes en voorkeuren van de dementerende besproken. Focus op gewoonten van de cliënt en de samenwerking daarin met familie om het welbevinden van de cliënt te bevorderen. De familie is de expert, weet veel over de leefwereld en gewoonten van de dementerende. 

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Trefpunt wordt elke 3e dinsdag van de maand georganiseerd, in Rivas Verpleeghuis De Alblashof, De Alblashof 1a te Alblasserdam. De zaal gaat om 19.00 uur open en het gesprek begint om 19.30 uur. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn van harte welkom. Er zijn vrijwilligers aanwezig van Alzheimer Nederland en beroepskrachten van onder andere Rivas en SWA om specifieke vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser, wijkverpleegkundige bij Rivas. Te bereiken via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via email a.lanser@rivas.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Rivas

Verpleeghuis De Alblashof aan de Alblashof 1

a.lanser@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!