donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Bedrijfsbezoek Verloop Drukkerij en Goud PrintCenter

21 juni 2017
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Businessclub De Twijn is op woensdagmiddag 21 juni te gast bij een mooi familiebedrijf in Alblasserdam: Verloop Drukkerij en Goud PrintCenter.

Sinds de oprichting in 1921 door opa Jan Verloop staat inmiddels de derde generatie aan het roer. Gestart aan de Oost-Kinderdijk 189 en nu al jaren te vinden op het industrieterrein van Alblasserdam. Verloop Drukkerij is uitgegroeid tot een modern bedrijf met een eigen reclamestudio waar ontwerpers op creatieve wijze vormgeven aan de wensen en ideeën van de klant. In één vloeiend proces zet het bedrijf grafische vormen om in concreet drukwerk en verzorgen - indien gewenst - ook het mailproces.

Naast de offset-druktechniek wordt printtechniek steeds mooier en geschikt voor kleine oplages drukwerk. Met de overname van Drukkerij Goud uit Rotterdam biedt Verloop Drukkerij met Goud PrintCenter ook de oplossing voor de kleiner oplage.

We zullen meer horen over eigentijdse druktechnieken, de mogelijkheden rondom digitaal printen en krijgen een kijkje in de keuken hoe dit alles wordt gerealiseerd met indrukwekkende machines, zoals bijvoorbeeld de 4-kleurenpers en de 15-stations sealmachine.

Meld u via email aan voor dit bezoek met Businessclub De Twijn. Een mooie gelegenheid om een bedrijf achter de schermen te leren kennen en ook elkaar weer te ontmoeten!

Inloop: 14:30 uur  |  start: 15:00 uur  voor introductie, rondleiding en afsluitende borrel  |  einde 17:00 uur

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kunt u deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0. Kom twee keer sfeerproeven en sluit u dan aan bij Businessclub De Twijn.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Businessclub De Twijn

Verloop Drukkerij & Goud PrintCenter, Ohmweg 31

contact@bcdetwijn.nl www.bcdetwijn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!