donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

ELAN-dienst: De Jakobverhalen, list en bedrog

25 juni 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ELAN staat voor “ELtheto ANders”, een zondagse viering of ontmoeting, anders dan anders. 

Vandaag zijn Kees Posthumus en Juul Beerta te gast. Zij spelen hun nieuwste voorstelling, “De Jakobverhalen, list en bedrog”. Centraal staat de figuur van Jakob, een van de aartsvaders van Israël. Zijn leven is een aaneenschakeling van wonderlijke, kleurrijke, soms begrijpelijke, vaak herkenbare verhalen. Alles zit er in: ruzies, onduidelijke relaties, moeizame verhoudingen, list, bedrog, verzoening. ‘Ik vertrek’ en ‘Het familiediner’ zijn tv-programma’s die bij je opkomen als je in Genesis de Jakobverhalen leest. De voorstelling volgt het leven van Jakob van zijn geboorte, waarin hij zijn broer Esau beetneemt, tot aan zijn dood.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Elthetokerk

Elthetokerk aan de Blokweerweg

www.elthetokerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!