donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Wereld Muziek Concours concert

25 juni 2017
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag zullen Het Fanfare Collectief, Brassband Schoonhoven en Koninklijke Fanfare Kempenbloei Achel een concert geven in Cultureel Centrum Landvast. Zij zullen die middag het programma van hun deelname aan het komende Wereld Muziek Concours Kerkrade laten horen.

Het Fanfare Collectief, gevestigd in Alblasserdam, is tweeënhalf jaar geleden opgericht en bestaat uit topmusici uit verschillende fanfareorkesten. Het orkest speelt in de 1ste divisie en doet dit jaar voor het eerst mee aan het WMC met de ambitie daar op het hoogste niveau te eindigen.

Fanfare Kempenbloei mag zich tweevoudig Wereldkampioen noemen. Zij won het WMC 2009 en 2013. Uiteraard zal zij er alles aan doen haar titel te verdedigen op het komende WMC. Zij komen uit in de concertdivisie op zaterdag 15 juli.

Brassband Schoonhoven is al lange tijd één van de meest succesvolle en toonaangevende brassbands in Nederland en Europa. Brassband Schoonhoven komt uit in de 2e divisie tijdens het WMC op zaterdag 8 juli.

Met drie toporkesten belooft dit dus een unieke middag in Alblasserdam te worden voor liefhebbers van fanfare- en brassbandmuziek op topniveau.

Kaarten á €10,- zijn te verkrijgen aan de zaal. U kunt ook kaarten reserveren via e-mailadres: info@hetfanfarecollectief.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Het Fanfare Collectief

Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4

info@hetfanfarecollectief.nl www.hetfanfarecollectief.nl
Deel dit bericht met je vrienden!