donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Workshop: Hoe houd je alle ballen in de lucht?

27 juni 2017
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Interactieve workshop
Nee, we gaan geen circusacts oefenen. Maar veel mensen voelen zich misschien wel alsof ze aan het jongleren zijn in het leven. Moeders bijvoorbeeld, die in een spagaat zitten tussen hun gezin, werk, de zorg voor kinderen en partner. En ondertussen ook nog mantelzorger, voorleesmoeder en vrijwilliger zijn en daarbij ook nog tijd over willen houden voor hobby’s, sport en ontspanning. Herkenbaar?

Op dinsdag 27 juni geven Aan de Hand en de Levensboom een interactieve workshop met tips en trics om ‘alle ballen in de lucht te houden’. Van 19.30 – 21.00 uur is iedereen welkom in Bibliotheek Alblasserdam. De toegang is gratis en aanmelden kan via email.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 27 juni
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis | aanmelden voor 20 juni bij evanoost@debibliotheekaanzet.nl
De workshop wordt gegeven door Aan de Hand en de Levensboom in opdracht van de bibliotheek AanZet en SWA.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek Alblasserdam

Ieplaan 2

evanoost@debibliotheekaanzet.nl www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!