Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Seizoensopening met bier bij bc de Twijn'
13sep 2017

Seizoensopening met bier bij bc de Twijn

Woensdag 13 september 2017 vanaf 20:00 uur.

Proef DE BLAUWE IJSBEER en deel in de BEDRIJFSFILOSOFIE van Mitra
Woensdagavond 13 september 2017 opent businessclub De Twijn het zesde seizoen op een verrassend wijze. Ze gaan bier proeven. Geen ‘gewoon’ bier natuurlijk. Nee, je proeft Nieuwpoorts bier van Brouwerij De Blauwe IJsbeer. Blond, donker, tripel, bock en meer. En natuurlijk hoor je hoe dit mooie natuurproduct van mout, hop, water en gist tot stand komt. De van origine uit Streefkerk afkomstige Ap van Hees vertelt je deze avond vol overgave over zijn passie en zijn ‘beer’.

Bovendien, dit Nieuwpoortse biertje is op zondag 27 augustus tijdens het tiende Delftse Bierfestival tot lekkerste biertje van Zuid-Holland 2017 uitgeroepen. Lees er hier meer over …

Slijter Anne Middelkoop van Mitra Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht neemt ons echter voor het proeven mee in de bedrijfsfilosofie van Mitra. Wat is het geheim van het succes van deze keten en in het bijzonder van de vestigingen van Anne. Laat je hierdoor inspireren voor jouw eigen onderneming!

Schrijf je snel in voor deze avond. Een introducé is ook van harte welkom. Laat het ons wel graag even weten.

inloop: 19:45 uur  |  start: 20:00 uur
IKC De Twijn, locatie Parallelweg

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kunt u deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0. Kom twee keer sfeerproeven en sluit u dan aan bij Businessclub De Twijn.

Contactinformatie:
Locatie: Parallelweg 2
Organisator: Businessclub De Twijn
Email:contact@bcdetwijn.nl
Website:http://www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!