Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Trefpunt - Omgaan met veranderd gedrag'
19sep 2017

Alzheimer Trefpunt - Omgaan met veranderd gedrag

Dinsdag 19 september 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

In de Dagbehandeling van Verpleeghuis De Alblashof wordt op dinsdag 19 september weer een Alzheimer Trefpunt gehouden met als onderwerp: “Omgaan met veranderd gedrag” met als gastspreker psycholoog Lieneke Ritchi.

Door middel van een presentatie zal zij onder andere ingaan op het complexe en veranderend gedrag van mensen met dementie en hoe we hier mee om kunnen gaan.

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. De zaal gaat om 19.00 uur open en het gesprek begint om 19.30 uur. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn van harte welkom. Er zijn vrijwilligers aanwezig van Alzheimer Nederland en beroepskrachten van onder andere Rivas en SWA om specifieke vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser Wijkverpleegkundige  Rivas via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via email a.lanser@rivas.nl

Contactinformatie:
Locatie: Verpleeghuis De Alblashof aan de Alblashof 1
Organisator: Anneke Lanser, Wijkverpleegkundige Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:a.lanser@rivas.nl
Website:http://www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!