Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kick-off Wereldmeiden'
21sep 2017

Kick-off Wereldmeiden

Donderdag 21 september 2017, van 09:00 uur tot 14:00 uur.

De Wereldmeiden in Alblasserdam komen om de week bij elkaar voor ontmoeting, kennis opdoen en ervaringen delen. Hiervoor is al een paar jaar een op maat programma gemaakt. Om de week op donderdagochtend is er in de Postduif een vrije inloop vanaf 09.30 uur. Het programma start om 10.00 uur. Voorbeelden van diverse thema’s die zijn behandeld zijn: mantelzorg wat is dit? Wat doet de wijkverpleegkundige? Wat is Pasen voor het christendom? Ook zijn er creatieve workshops zoals hand lettering.

Vandaag gaan we met de groep Wereldmeiden het nieuwe seizoen leuk beginnen. Er staat een tripje naar Dordrecht op de planning. Hier gaan we op bezoek bij hotel Bellevue. Daarna wandelen we naar het Hof van Nederland om meer over de geschiedenis te leren. Afsluitend serveren wij op kantoor een heerlijke lunch. Inschrijven is verplicht via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078 - 20 21 22 0. Er is een maximaal aantal deelnemers, dus wees op tijd!

Heb je zin om te komen, er is een vrije inloop en de bijeenkomsten zijn gratis. Je wordt opgevangen door de vrijwilligers. Neem met vragen gerust contact op via telefoonnummer.

Contactinformatie:
Locatie: Cortgene 20
Organisator: SWA
Telefoonnummer: 078 - 20 21 22 0
Email:leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Website:http://stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!