Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avond met singer-songwriter Michael Prins'
13okt 2017

Avond met singer-songwriter Michael Prins

Vrijdag 13 oktober 2017.

Op vrijdag 13 oktober van dit jaar organiseert Lionsclub Alblasserwaard Souburgh in samenwerking met Landvast een avond met singer-songwriter Michael Prins.

De in Streefkerk geboren zanger is sinds 2013, toen hij nummer 1 werd in het programma “De beste singer-songwriter van Nederland”,een zeer veel gevraagd artiest in binnen- en buitenland. Hij treedt bijvoorbeeld regelmatig op in DWDD en heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam.

Maar toen de commissie Kunst en Cultuur van de Lionsclub hem benaderde en hem voorstelde een deel van de opbrengst te besteden aan een door de gemeente gesteund project, het in contact brengen van kinderen met muziek instrumenten, was hij meteen enthousiast.

Lionsclub Alblasserwaard Souburgh is er dan ook trots op een bijzondere “luisterlied avond” te kunnen presenteren in de regio Alblasserdam e.o. , waar door vestzak theater “Biggelmee” van oudsher al veel belangstelling is voor dit genre.

Voor verdere informatie en kaartverkoop wordt u verwezen naar sociaal cultureel centrum “Landvast” in Alblasserdam. Reserveren ook online via landvast.nl

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Cultureel Centrum Landvast
Telefoonnummer: 078-6912923
Website:http://www.landvast.nl


Deel dit bericht met je vrienden!