Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avond sfeerverlichting in de bibliotheek'
08dec 2017

Avond sfeerverlichting in de bibliotheek

Vrijdag 8 december 2017, van 17:00 uur tot 22:00 uur.

Op vrijdag 8 december is de bibliotheek een extra avond open voor uitlening zonder tl-verlichting. Er zal dan alleen sfeerverlichting zijn! Maar... er is meer te doen:

Alma van der Kraan van FES fit & Soepe komt van 17.00 - 22.00 uur met een collega en geeft stoelmassages.

Nico van Lent loopt rond in de bibliotheek tussen 17:00 - 22.00 uur en vertelt de prachtigste verhalen.

Ook kun je vam 19.00 - 21.30 uur speedcoachen met je favoriete boek. Neem je favoriete boek mee naar een speeddate van 15 minuten met een coach en ontdek wat het leesboek jou over je eigen ontwikkeling op dit moment vertelt. Het is een laagdrempelige manier om te kijken in welke richting je je wilt ontwikkelen. Aan de hand van je eigen verhaal wordt de oplossing haast vanzelf zichtbaar.

Er is een Kaas/wijn proeverij van 19.00 - 21.30 uur, waar kaasspeciaalzaak het Kaasmes (winkelcentrum Makado) langs komt en vertelt "welke kaas en welke wijn er bij elkaar passen". Uiteraard wordt er ook geproeft!

Atelier ERBIJ uit Alblasserdam komt van 17.00 - 22.00 uur langs voor een (doorlopende) Zentangle tekenworkshop. Gegeven door Marianne Brand, Miek Asselman en Manja van Hooijdonk.

Rosinde de Jong van RoosCreatief geeft van 17.00 - 22:00 uur de (doorlopende) workshop ”Kerstcreatief Recyclen”. Ze laat zien hoe je van waardeloos materiaal kerstversieringen en cadeauverpakkingen kunt maken.

Er is een interactieve tentoonstelling “het geluid van de stilte” van Stichting het Groene hart. De reizende tentoonstelling heeft als doel mensen te laten zien hoe mooi stiltegebieden zijn.

Deze avond is er koffie en thee en er zijn lekkere hapjes van Albert Heijn. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.  Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek: iedereen is welkom bij de bibliotheek AanZet aan de Ieplaan 2.

Contactinformatie:
Locatie: Ieplaan 2
Organisator: Bibliotheek Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 - 691 22 51
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!